Onze tuin bezoeken
Vanaf 21 mei tot eind augustus is er geen mogelijkheid ons te bezoeken in verband met aanpassing aan onze hobby kwekerij.

U kunt ons weer bezoeken vanaf 15 maart 2024.
U kunt het beste ons bezoeken wij kunnen u dan van advies voorzien en u kunt de planten zelf uitzoeken. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we bijpraten over deze mooie vorm van tuinieren. Planten kunt u alleen bestellen door de catalogus aan te vragen, zie bestellen.
Tijdens open tuin dagen zie agenda kunt u vrij binnen lopen de entree is gratis inclusief een kopje koffie. Alleen op afspraak zijn wij geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 15 maart t/m 30 september.
Ook groepen tot 15 personen zijn van harte welkom u kunt dit mooi combineren met een bezoek aan museum More en een lunch in meerdere restaurants in Gorssel dan heeft u een mooi dag programma.
Ook kunt u een bezoek aan ons combineren met een bezoek aan de histories binnen stad van Deventer en een bezoek aan restaurant Hans en Grietje voor een lunch www.hansengrietjedeventer.nl
Bel voor een afspraak 0640092295. Tijd en dag van bezoek spreken we samen af, soms kan het op de dag zelf. Maar als u op dinsdag belt kan het bijna altijd in dezelfde week groepen graag een paar weken van te voren bellen voor een afspraak.


Telefonisch of per mail reserveren. Per email niet vergeten uw naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij even contact met u op kunnen nemen. Maar het beste is even bellen.


Contact en adres:

Annie en Ap Peppelenbos
Acaciaplein 29
7213WL Gorssel
06-40092295
ap.peppelenbos@gmail.com
E-mail formulier.

Route:
A1 vanuit richting Amsterdam. U neemt afslag 23 (Deventer/Zutphen)
Volg N348 richting Zutphen ongeveer 3 kilometer bij stoplicht linksaf links aanhouden 2e rechts

A1 vanuit richting Hengelo
U neemt bij Deventer afslag (Deventer/Zutphen) N348
Volg de N348 bij het derde stoplicht na ongeveer 4 km linksaf. U houdt links aan, 2e rechts dit is het Acaciaplein.

Komende vanaf Arnhem, Dieren, Zutphen, Deventer, volgt u de N348, bij Gorssel 2e stoplicht rechtsaf u houdt links aan,
2e rechts dit is het Acaciaplein.
Lewisia and Rhodohypoxis World